Известие

Collapse
No announcement yet.

свети-щека с масло?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• свети-щека с масло?

здравейте колеги имам алфа 155 1.8 8в от месец.0т няколко дни свети ми свети първата лампичка от ляво на дясно долу на таблото(щека с масло).проверих всичко си има по норма.някой знае ли точно за какво свети и какво означава и дали въобще има техн. литература за този модел по книжарниците?
    alfa romeo 155 1.8 8v

Ако наистина свети щеката за масло, означава ниско ниво на маслото. Има няколко модификации на таблото с различно разположение на лампичките обаче.
    Alfa Romeo 155 1.8TS
    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Re: свети-щека с масло?

Първоначално публикувано от chikago
      здравейте колеги имам алфа 155 1.8 8в от месец.0т няколко дни свети ми свети първата лампичка от ляво на дясно долу на таблото(щека с масло).проверих всичко си има по норма.някой знае ли точно за какво свети и какво означава и дали въобще има техн. литература за този модел по книжарниците?
      Ако всичко е наред както казваш, значи се е прецакал датчика, който мери нивото на маслото.
      sigpic

Comment

и дали въобще има техн. литература за този модел по книжарниците?
        ...от тук можеш да си свалиш техническа документация за твоя автомобил
        http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7998
        за съжеление по нашите книжарници не може да се намери нищо подходящо и полезно за нашите модели
        AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
        Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
          и дали въобще има техн. литература за този модел по книжарниците?
          ...от тук можеш да си свалиш техническа документация за твоя автомобил
          http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7998
          за съжеление по нашите книжарници не може да се намери нищо подходящо и полезно за нашите модели
          блесната отдавна не работи
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Repair manual-a за 155 го има в замунда. Пиши в търсачката Алфа и ще ти излезе.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

благодарство колеги и аз си мислих за датчика -ще го сменя и ще пиша как е
              alfa romeo 155 1.8 8v

Comment

моторче заПХ или?

колеги и при мен май взе да глъхне или почти няма тяга след рязко настъпване на педала на газта-дали е от моторчето за ПХ или от бензина,както някои колеги пишат.заредих от петрол и май от тогава се получи(пука ,трещи и придърпва)да не пълен с вода бензина който наливат а след като прехвърля на газ се оправя оправя всичко и излита.от какво може да е този проблем?ще се оправи ли с по качествен бензин или трява дизгностика и ремонт?
                alfa romeo 155 1.8 8v

Comment

бе ще го смениш ама е около 120 оригинален а ментаци поне за мене по магазините няма
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp
                  Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                  Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                    бе ще го смениш ама е около 120 оригинален а ментаци поне за мене по магазините няма
                    ти твоя свалял ли си го?
                    щото с времето запича и едно миене решава проблема
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Някаква идея какво трябва да се подаде на буксата, че да спре да свети досадната лампа? Вадих датчика и е счупен, нов скоро не мисля да слагам, та поне да изгася светулката (с късо не става разбира се).
                      Lancia Dedra 1.6 i.e.
                      Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V

Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Comment

Някой с работещ да му мерне съпротивлението?
                        Lancia Dedra 1.6 i.e.
                        Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V

Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Comment

малее като знам каде е не ми се сваля
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9102
                            Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                            Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                            Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

при мене ръката не мога да си вкарам там камо ли ключ
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Working...
                              X